Jag har läst en bok som heter Dagbok för alla mina fans som har roliga berättelser i sig. Boken är gjord av Jeff Kinney. Boken är engelsk så den som har översättit den heter Thomas Grundberg. Det finns flera Alla Mina Fans böcker, denna jag har läst heter Usla Utsikter. Bok förlaget är Bonnier Carlsen.
Hilma, 5C.

 

Jag har läst en bok som heter Bellman och polisen boken bygger på massa roliga historier.

ett exempel är en ryss, en norrman och Bellman som flyger över Sverige. Ryssen och norrmanen skryter över hur rika det är. Ryssen säger: Tänk, om jag kastar ner en hundralapp så gläder jag en svensk.

Norrmanen säger: –  Tänk om jag kastar hundra hundralappar så gläder jag hundra svenskar.

Då sa Bellman: – Om inte ni håller tyst så kastar jag ut er och då gläder sig hela Sverige.

 

 

 

 

Jag har läst en bok som heter Dagbok för alla mina fans (femte hjulet). Boken  är skriven  av Jeff Kinney. Det är en  serie där man får följa Gregory Heffleys vardagar. Bokförlaget är Bonnier Carlsen.

Jag ger  denna bok 4/5 i betyg.

Aron, 5C

Jag har läst en bok som heter Dagbok för alla mina fans (värre än vanligt). Han som har skrivit denna bok heter (Jeff Kinney). Förlaget är Bonnier Carlsen. Det går inte så bra för Greg den här gången, snarare riktigt illa. Hans bäste vän Rowley har dumat honom och det är tufft att hitta nya  kompisar i skolan. Greg bestämmer sig för att inte ge sig. Jag tycker att den var lagom bra.

Ronja J, 4C

 

    (Bild skickad från Lilla Piratförlaget)

Jag har läst en bok som heter DubbelTrubbel, skriven av Jory John och Mac Barnett med bilder av Kevin Cornell. Den handlar om en kille som heter Miles. Han var tvungen att flytta till en annan stad som heter Gästköping, endast känt för sina kossor. När det var Miles första dag i skolan, så kunde inte han komma in, för det var en bil framför skolan och rektorn trodde det var Miles som hade ställt bilen där. Miles är nämligen ett riktigt busfrö!

Mateo Löfberg 4A

_________________________________________

Jag har läst en bok som heter ”En dagbok för alla mina fans-den bistra sanningen” skriven av Jeff Kinney. Boken är ganska bra. Den är skriven i dagboksform och handlar om Greg och upplever skolan och sin familj, Här är en trailer som jag och Philip har gjort. Ilayda 4B

 

 Omslag från Bonnier Carlsen

Vi har läst Dårfinkar och Dönickar och författaren till den heter  Ulf Stark(Bokförlag Bonnier ) Boken handlar om en tjej som heter Simone som flyttar till en ny stad med sin mamma. Då tappar de bort deras hund och Simone ger sig ut för att leta. I den nya skolan kallas hon för Simon och alla tror att hon är en kille. Därför försöker hon att vara som en pojke i skolan. Det inträffar en massa roligt.

betyg: 5 av 5 /Liam Tranberg , Wilma Johansson